Randobloggen
Svenska Cycling Plus
Okategoriserade

Här följer du French Divide

I morgon fredag går resan mot Frankrike och starten av French Divide. Jag har planerat att åka tåg till Köpenhamn och därefter flyg till Bryssel. Sedan är planen tåg till Brügge där jag planerat för en övernattning på hostel och montering av cykeln. Under lördagen blir det en provtur på ca 6 mil till registrering och briefing i Bray-Dunes innan övernattning på camping och en tidig start (06:24) på söndag morgon.

Cykeln är packad i kartong och jag känner mig så redo jag kan tror jag. Man kan ju alltid vara i bättre form och bättre förberedd men så här bra blev det i år. Det viktigaste är att vara mentalt motiverad till att slita och lida och jag börjar känna mig sugen. Det är 150 anmälda till loppet och man fick anmäla sig till start antingen lördag morgon om man ville ha en extra dag på sig eller söndag morgon om man ville ha lite mer bråttom. Huvuddelen startar på lördag, vilket kan ha varit ett smart drag, det blir ganska ont om tid till CP1 och även CP2 för oss som startar på söndagen. Förhoppningsvis blir det inga större missöden utan det rullar på hyggligt från start.

Här kommer lite länkar:

Vill man följa loppet så blir det tracking via Trackleaders, länk hittar ni här.

Detaljer kring banan kan ni läsa mer om här. Här finns bilder, höjdprofiler m.m. att gotta sig i.

Utöver det så kanske French Divides Facebook kan erbjuda lite nyheter.

Sedan kommer jag försöka uppdatera via min instagram och Facebook för er som hellre kör det.

 

230 mil och runt 35000 höjdmeter. Nu kör vi!

 

Daniel Johansson
Randobloggen fokuserar på långdistanscykling och cykeläventyr. Min förhoppning är att jag lyckas inspirera fler till att upptäcka hur roligt det är att cykla långt och länge. Cykling är så mycket mer än blodsmakande intervaller eller att cykla medurs runt en sjö. Jag är en heltidsarbetande tvåbarnsfar som tidigare tävlade i multisport men nu fokuserar på riktigt långa cykeltävlingar och cykeläventyr. Jag har bl.a. kört Transcontinental Race två gånger och nu senast Morocco Bike Adventure.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.