Randobloggen
Svenska Cycling Plus
Randobloggen

#1000kmimaj och Getfika med Eskapad Adventure.

Då var maj månad till ända. Det startade med kyla, regn och ett tafatt försök på Cabin Fever. Som väl var övergick det till en alldeles sagolik fjärde loop med Marcus och Calle så jag trampade mig inte ur den helgen helt knäckt.

Cykelvännen Andreas Sandin @deasandin drog igång utmaningen 1000kilometerimaj och jag kunde inte låta bli att haka på. Swishade 1n hundring för att vara med i utlottningen och sedan var det bara att trampa ihop kilometrarna. Vissa km gick lätt på asfalt och i medvind medan vissa ägnades åt att släpa cykel längs nån vandringsled på Cabin Fever eller på nån egen runda med ambition att logga några cyklade kilometrar på Wandrer. Tack Dea för utmaningen, nästan alla 1100km var ett nöje.

Avslutningen av Maj månad kunde ur ett cykelperspektiv knappast blivit bättre. Jag bestämde mig för att följa med Mats på Eskapad Adventure på dagens grusrunda med Getfika på Kivarps gårdsmejeri. 7 mil grus, stig, vandringsled, småvägar, kaffe, ostkaka, prima sällskap och ett nästan 5 timmar långt äventyr i strålande sol på en riktigt välplanerad runda. Vi var 8 stycken som njöt i fulla drag av Mats lilla äventyr.

Eskapad är ganska nystartat och de arrangerar alltifrån såna här små gratisturer till all-inclusive arrangemang med följebil, hotell, mat, guidning och all service man kan tänka sig. In och kika på deras hemsida eller Facebook om ni är äventyrssugna.

Då drar vi vidare in i Juni månad och så får vi se hur långt hemifrån Tegnell tycker vi ska äventyra. Njut nu av vädret och ta hand om er!

Daniel Johansson
Randobloggen fokuserar på långdistanscykling och cykeläventyr. Min förhoppning är att jag lyckas inspirera fler till att upptäcka hur roligt det är att cykla långt och länge. Cykling är så mycket mer än blodsmakande intervaller eller att cykla medurs runt en sjö. Jag är en heltidsarbetande tvåbarnsfar som tidigare tävlade i multisport men nu fokuserar på riktigt långa cykeltävlingar och cykeläventyr. Jag har bl.a. kört Transcontinental Race två gånger och nu senast Morocco Bike Adventure.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.