Randobloggen
Svenska Cycling Plus
Randobloggen

400km i morgon

I morgon lördag är det dags för 400km brevet i regi av La Lepre Stanca. Jag ser fram emot en lång mysdag på min Bob Jackson randobike. Det blir årets första randotur på den cykeln då den varit inne för finservice. Nygammal bakväxel kommer förhoppningsvis förhindra automatväxeln jag hade i slutet av förra året när den ville växla lite själv ibland. Utöver bakväxel har jag pimpat med polerade snabbkopplingar från Paul Components och om jag får säga det själv en brutalt fin vaxad tool roll från EH-Works. När det kommer till rutten har Marcus har gjort lite små förändringar på vad som är en riktigt vacker tur från Jönköping via Eksjö, Vimmerby, Rimforsa, Linköping, längs Göta Kanal till Motala och tillbaka till Jönköping. Vill ni kika närmare på rundan så hittar ni den här. Vädret ser ute att bli hyggligt i alla fall och förhoppningsvis så slipper vi regn.

Daniel Johansson
Randobloggen fokuserar på långdistanscykling och cykeläventyr. Min förhoppning är att jag lyckas inspirera fler till att upptäcka hur roligt det är att cykla långt och länge. Cykling är så mycket mer än blodsmakande intervaller eller att cykla medurs runt en sjö. Jag är en heltidsarbetande tvåbarnsfar som tidigare tävlade i multisport men nu fokuserar på riktigt långa cykeltävlingar och cykeläventyr. Jag har bl.a. kört Transcontinental Race två gånger och nu senast Morocco Bike Adventure.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.