Randobloggen
Svenska Cycling Plus
Randobloggen

7Mesh Ashlu, nu ännu bättre

För någon vecka sedan damp det ner lite nya kläder från 7Mesh. Jag är otroligt glad och tacksam över att samarbeta med just 7Mesh som verkligen ligger i framkant när det gäller cykelkläder för oss som gillar långa och många dagar på cykeln i alla väder.

Förra året körde jag många mil i deras merinoullströja Ashlu. Det var den tröjan jag valde till Morocco Bike Adventure där den fick känna på allt från +4 till + 40 grader. Jag är helt såld på Merino och har svårt att tänka mig att köra ett flerdagars race eller äventyr med något annat material i cykeltröjan. Min gamla Ashlu var rejält solblekt på rygg och axlar och lite tunnare i materialet än när den var ny men den håller fortfarande ihop bra. Till i år har 7Mesh utvecklat fickorna på sina cykeltröjor med vad de kallar för anything pockets. Fickorna är i lite stabilare material och upphängda i sidosömmarna vilket gör att de inte hänger ner även om man lastar dem ordentligt. Utöver de tr fickorna finns även dragkedjor på båda sidor där man kommer åt större fickor bakom de tre fickorna. Utmärkt lösning och i kombination med merinomaterialet och hellång dragkedja har jag en ny favorittröja. Tack 7Mesh för förtroendet och jag hoppas kunna slita kläderna ordentligt även om det blir på hemmaplan i år.

Nya Ashlu och MK3 Cargo Bil Shorts
Gamla Ashlu vid efter 220 mils äventyr.

Fick även ett par cargobibs och ett par bits att bära under shorts som jag ser fram emot att få testa. Återkommer med lite mer intryck när jag kört lite mer i dem.

Daniel Johansson
Randobloggen fokuserar på långdistanscykling och cykeläventyr. Min förhoppning är att jag lyckas inspirera fler till att upptäcka hur roligt det är att cykla långt och länge. Cykling är så mycket mer än blodsmakande intervaller eller att cykla medurs runt en sjö. Jag är en heltidsarbetande tvåbarnsfar som tidigare tävlade i multisport men nu fokuserar på riktigt långa cykeltävlingar och cykeläventyr. Jag har bl.a. kört Transcontinental Race två gånger och nu senast Morocco Bike Adventure.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.