Randobloggen
Svenska Cycling Plus
Randobloggen

Bikepacking Journal 01

För ett tag sedan damp den ner i brevlådan. Första numret av Bikepacking Journal. Ett samarbete mellan två av mina absoluta favoritsidor Bikepacking.com och Bunyanvelo. I syfte att få in pengar till att fortsätta utveckla Bikepacking.com kan man för 68USD bli en del av The Bikepacking Collective, få två nummer om året av tidningen, vara med i utlottning av bikepackingprylar, få rabatter m.m. Med tanke på hur mycket tid jag spenderar på den fantastiska sidan var det inte mer än rätt att jag pröjsade. Bunyanvelo har föresten upphört att ges ut och de är nu en del av Bikepacking Journal.

Tidningen då. Jo precis som man kunde förvänta sig så är det en riktig godbit. Nästan 150 sidor tryckt på finfint papper, nästan utan reklam och med väldigt trevliga berättelser. Fokus ligger på upplevelserna och äventyren och det är 13 olika storys med fantastiska bilder från tävlingar som Silk Road Mountain Race och French Divide till bikerafting på Grönland.

Initiativ som dessa skall självfallet uppmuntras och jag ångrar inte en sekund att jag klickade iväg 68 dollar.

Trevlig läsning!

Daniel Johansson
Randobloggen fokuserar på långdistanscykling och cykeläventyr. Min förhoppning är att jag lyckas inspirera fler till att upptäcka hur roligt det är att cykla långt och länge. Cykling är så mycket mer än blodsmakande intervaller eller att cykla medurs runt en sjö. Jag är en heltidsarbetande tvåbarnsfar som tidigare tävlade i multisport men nu fokuserar på riktigt långa cykeltävlingar och cykeläventyr. Jag har bl.a. kört TCR två gånger. Nu laddar jag för fullt för French Divide och ett projekt där jag tänker cykla höghjuling runt Vättern.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.