Randobloggen
Svenska Cycling Plus
Randobloggen

Cykeln till #120milpåhöghjuling

Inte länge kvar nu till sommarens höghjulingsprojekt. Rutten är spikad, insamlingen är igång, cykeln och packningen är i det närmaste klar och jag börjar bli grymt sugen på att komma iväg. På min hemsida kan ni läsa lite mer detaljer om äventyret, där hittar ni även länk till insamlingen så att ni kan vara med och bidra. För er som vill veta var jag kommer att cykla, kanske för att ni vill cykla med en bit eller bara för möjligheten att se en höghjuling i verkligheten så har jag lagt ut länkar till respektive dagsetapp. Etappmålen är inte ristade i sten utan det kan mycket väl bli så att jag cyklar lite längre eller kortare någon dag men de kommer säkert stämma i huvudsak. Utöver detta så finns på hemsidan dessutom en länk till min SPOT (GPS-sändare) som var 5:e minut kommer att uppdatera var jag befinner mig någonstans. Bara in på cykeldanne.se och botanisera med andra ord.

I veckan släpptes dessutom senaste avsnittet av cykelradion.se där det bland mycket annat trevligt är med ett ganska långt inslag om mitt kommande äventyr. Ni hittar avsnitt 77 här.

Jag gjorde även en liten film om cykeln till äventyret för er som är nyfikna.

#levförfan

Daniel Johansson
Randobloggen fokuserar på långdistanscykling och cykeläventyr. Min förhoppning är att jag lyckas inspirera fler till att upptäcka hur roligt det är att cykla långt och länge. Cykling är så mycket mer än blodsmakande intervaller eller att cykla medurs runt en sjö. Jag är en heltidsarbetande tvåbarnsfar som tidigare tävlade i multisport men nu fokuserar på riktigt långa cykeltävlingar och cykeläventyr. Jag har bl.a. kört Transcontinental Race två gånger och nu senast Morocco Bike Adventure.

4 kommentarer

  1. Vilken frän cykel! Vad är det för märke och var har du köpt den?
    Hälsningar
    Ola Nygårds

    1. Snart så Jison. Kommer säkerligen bli bäst att följa på Instagram och/eller Facebook. Ska bli grymt kul att trampa iväg på torsdag.
      Stort tack för bidraget till insamlingen.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.