Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Randobloggen
Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Randobloggen

Dags att planera randosäsongen 2017

Plocka fram pennan och filofaxen för nu är brevetkalendern för 2017 publicerad på randonneurs.se

Utbudet är gediget och säsongen startar redan 6 januari med en 200km i Vänersborg för er som vill komma igång direkt.  Sista rundorna går inte förrän 7 oktober så det finns gott om tid att klämma in en eller flera fina rundor. Även 2017 finns det lopp utspridda mellan Malmö och Sundsvall.

Jag kommer även nästa år att sikta på att bli Superrandonneur vilket man blir om man kör minst en av vardera 200, 300, 400 och 600km brevet. Troligen kommer huvuddelen av dessa utgå från Jönköping tillsammans med La Lepre Stanca men jag ska försöka att köra åtminstone någon från en annan stad. Utöver det så hoppas jag kunna planera in en 100-milare. Jag har fortfarande inte kört någon sådan utan hoppade direkt från 600km till 4200km under förra årets Transcontinental Race. Det finns tre stycken 100-milare att välja på från antingen Norrahammar, Örebro eller Södertälje. Vi får helt enkelt se vilken som ligger bäst till i Kalendern.

IMG_4505

IMG_4527

Har ni inte provat den här formen av cykling ännu så rekommenderar jag verkligen att ni bokar in en 20-milare. Jag är ganska säker på att ni inte kommer att bli besvikna. Lite mer information kring hur loppen går till kan ni läsa här eller i senaste numret av Cycling Plus.

Hoppas vi ses på en bensinmack med stämpelkorten i högsta hugg nästa år.

Daniel Johansson
Randobloggen fokuserar på långdistanscykling och cykeläventyr. Min förhoppning är att jag lyckas inspirera fler till att upptäcka hur roligt det är att cykla långt och länge. Cykling är så mycket mer än blodsmakande intervaller eller att cykla medurs runt en sjö. Jag är en heltidsarbetande tvåbarnsfar som tidigare tävlade i multisport men nu fokuserar på riktigt långa cykeltävlingar och cykeläventyr. Jag har bl.a. kört TCR två gånger. Nu laddar jag för fullt för French Divide och ett projekt där jag tänker cykla höghjuling runt Vättern.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.