Randobloggen
Svenska Cycling Plus
Randobloggen

Efter #120milpåhöghjuling

Då var äventyret så när som några dagar kvar av insamlingen över. Det blev närmare 130 mil, tusentals leenden, hundratals uppsträckta tummar, otaliga fotografier, två TV-inslag, ett tiotal tidningsreportage, två radiointervjuer och framförallt nästan 50.000kr insamlat till barncancerfonden. Helt fantastiskt vad en liten cykeltur på en ovanlig cykel kan åstadkomma.

Berättelsen om cykelturen kan ni denna gång läsa på Barncancerfondens sida. Ni hittar det här.

Vill ni titta på en kortare film från turen så håll tillgodo med det här lilla klippet.

Har ni ännu inte varit inne och stöttat insamlingen så är den öppen till 31 Augusti och ni hittar den här.

Till alla er som på olika sätt bidragit vill jag bara avsluta med ett gigantiskt TACK!

#levförfan

Daniel Johansson
Randobloggen fokuserar på långdistanscykling och cykeläventyr. Min förhoppning är att jag lyckas inspirera fler till att upptäcka hur roligt det är att cykla långt och länge. Cykling är så mycket mer än blodsmakande intervaller eller att cykla medurs runt en sjö. Jag är en heltidsarbetande tvåbarnsfar som tidigare tävlade i multisport men nu fokuserar på riktigt långa cykeltävlingar och cykeläventyr. Jag har bl.a. kört Transcontinental Race två gånger och nu senast Morocco Bike Adventure.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.