Randobloggen
Svenska Cycling Plus
Randobloggen

Fredagsfilm

Det var ett tag sedan jag tipsade om en film så nu när de släppte filmen från första upplagan av Silk Road Mountain Race var det minst sagt dags igen. Som vanligt tyvärr så måste man hävda att det är det hårdaste eller ett av de hårdaste cykelloppen därute. Undrar egentligen hur många det finns som är det hårdaste, tuffaste, mest extrema? Det är så uttjatat och meningslöst att alla ska tävla om det hårdaste loppet. Cykelvasan skulle säkert kunna vara hårdare än Silk Road om man kör på rött hela tiden jämfört med att cykelturista sig genom Kyrgyzstan.

Skit samma, mäktig film är det i alla fall och loppet ser magiskt ut. Ha en härlig fredag och hoppas ni gillar filmen.

Daniel Johansson
Randobloggen fokuserar på långdistanscykling och cykeläventyr. Min förhoppning är att jag lyckas inspirera fler till att upptäcka hur roligt det är att cykla långt och länge. Cykling är så mycket mer än blodsmakande intervaller eller att cykla medurs runt en sjö. Jag är en heltidsarbetande tvåbarnsfar som tidigare tävlade i multisport men nu fokuserar på riktigt långa cykeltävlingar och cykeläventyr. Jag har bl.a. kört TCR två gånger. Nu laddar jag för fullt för French Divide och ett projekt där jag tänker cykla höghjuling runt Vättern.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.