Randobloggen
Svenska Cycling Plus
Randobloggen

Friluftsmässa på nätet!

Kommande helg, 24-26 April är det ännu en gång dags för årets roligaste och trevligaste friluftsmässa Fair Enough. Mässan genomförs normalt sett i och kring friluftsbutiken Uthuset i Skärstad utanför Jönköping men i år har Jocke, Kajsa m.fl. tvingats till att tänka nytt. Till skillnad från allt som ställs in eller skjuts på framtiden så kommer mässan bli av men på nätet. Sjukt kul med folk som vägrar ge upp och ställa in utan istället genomför på andra sätt. Det blir livestreamade produktpresentationer, utematlagning, bandade föredrag m.m.

Jag har fått den stora förmånen att snacka om bikepacking i allmänhet och om Marockoäventyret i synnerhet. Vi kommer banda på fredag och sedan så visas det på Youtubekanalen på söndag kl.11 om allt går som det ska. Det här ska bli en spännande upplevelse och hoppas att ni är med på söndag förmiddag bakom skärmarna. Min kompis snoppmannen har lovat att titta.

Daniel Johansson
Randobloggen fokuserar på långdistanscykling och cykeläventyr. Min förhoppning är att jag lyckas inspirera fler till att upptäcka hur roligt det är att cykla långt och länge. Cykling är så mycket mer än blodsmakande intervaller eller att cykla medurs runt en sjö. Jag är en heltidsarbetande tvåbarnsfar som tidigare tävlade i multisport men nu fokuserar på riktigt långa cykeltävlingar och cykeläventyr. Jag har bl.a. kört Transcontinental Race två gånger och nu senast Morocco Bike Adventure.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.