Randobloggen
Svenska Cycling Plus
Randobloggen

Här följer du Cabin Fever.

Dags igen för er som gillar dot watching och kanske om ni bor i närheten av Jönköping även kombinera det med att titta lite på loppet i verkligheten. Här är länken till dotwatchingsidan. Cabin Fever startar torsdag klockan 10.00 i Jönköping och därefter ska vi (7 cyklister) försöka ta oss runt de fyra looparna och närmare 75 mil vandringsled, stig, skogsbilväg, grusväg, asfalt och lite push-bike på max 75 timmar innan söndag klockan 13.00.

Trackingsidan med looparna.

Cabin Fever Base Camp kommer vara vid Munksjöns södra strand i kvarteret Ödlan där vi även kan lämna kläder, mat, reservdelar m.m. Looparna går som ni kan se på kartan med loop 1 nordväst, loop 2 sydväst, loop 3 sydöst och avslutande loopen nordöst.

Vädret ser ut att bli utmanande då det vackra, varma vädret verkar förändras till kallare och blötare. Prognosen visar t.o.m. risk för snö och minusgrader nattetid. Jag har plockat fram vinterskor och varma kläder för det här kan bli en kall historia. Det är inte direkt lättare att hålla värmen när man har sömnbrist och har hålla igång länge.

Kaos i min mancave

Upplägget blir lite annorlunda mot vad jag är van vid med loopar och basecamp istället för att cykla från A till B. Man kan ju taktisera lite med utrustning och mat. Jag kommer försöka fylla på med så mycket käk som möjligt i Base Camp och förhoppningsvis slippa lägga för mycket tid på att proviantera längs med banan. Sedan har jag packat ner mängder av kläder ifall det blir misär.

Utöver trackingen så ska jag försöka dela lite på min instagram. Utöver det så kan ni följa hashtaggen #cabinfever19 där det säkert dyker upp inlägg.

Nu kör vi!!

Daniel Johansson
Randobloggen fokuserar på långdistanscykling och cykeläventyr. Min förhoppning är att jag lyckas inspirera fler till att upptäcka hur roligt det är att cykla långt och länge. Cykling är så mycket mer än blodsmakande intervaller eller att cykla medurs runt en sjö. Jag är en heltidsarbetande tvåbarnsfar som tidigare tävlade i multisport men nu fokuserar på riktigt långa cykeltävlingar och cykeläventyr. Jag har bl.a. kört Transcontinental Race två gånger och nu senast Morocco Bike Adventure.

2 kommentarer

  1. LYCKA TILL FÖRSÖKER MÖTA UPP VID CP2 KANSKE MED CYKEL OM MITT ARBETE INTE KRÄVER MIN NÄRVARO.
    CP2 5 – 6 TIM ??

    LYCKA TILL
    PER

    1. Kul. Det tar nog minst 6 timmar. Har igen koll på hur mycket stig och led det är på första loopen.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.