Randobloggen
Svenska Cycling Plus
Randobloggen

Här kan du följa Morocco Bike Adventure

Då är det mesta klart inför äventyret i Marocko. Cykeln är packad i kartong, gps-erna är laddade med filer, gamla slitna reskläder är framplockade, mandelmassan är inköpt och jag känner mig hyfsat redo. Jag har dragits med en seg förkylning med hosta i två veckor nu och den vill inte ge sig. Hoppas att den släpper taget nu innan starten på lördag.

Jag åker tåg till Kastrup onsdag förmiddag, flyger till Barcelona där jag får vänta under natten och sedan vidare till Tanger där jag landar torsdag morgon. Förhoppningsvis är cykeln med och hel så att jag kan cykla till hotellet och acklimatisera mig under två dagar. På fredagkvällen är det genomgång inför loppet och sedan startar vi på lördag morgon. Vädret ser bra ut, det ser ut at vara knappt 30 grader dagtid och ca 10-15 på nätterna. Jag räknar dock med att det kan vara kallare när vi kommer upp på lite högre höjder. Starten av loppet ser ut att bli rejält tuff då det under de första 20 milen skall klättras ca 6000 höjdmeter. Totala sträckan är ungefär 290 mil och ca 40000 höjdmeter om man hinner med att köra långa alternativet.

Hur följer man då det här spektaklet?

Tracking kommer att erbjudas här där ni kan följa gps-uppdateringar från cyklisternas sändare.

Utöver det hoppas jag kunna hålla er uppdaterade via instagram och facebook.

#levförfan

Daniel Johansson
Randobloggen fokuserar på långdistanscykling och cykeläventyr. Min förhoppning är att jag lyckas inspirera fler till att upptäcka hur roligt det är att cykla långt och länge. Cykling är så mycket mer än blodsmakande intervaller eller att cykla medurs runt en sjö. Jag är en heltidsarbetande tvåbarnsfar som tidigare tävlade i multisport men nu fokuserar på riktigt långa cykeltävlingar och cykeläventyr. Jag har bl.a. kört Transcontinental Race två gånger och nu senast Morocco Bike Adventure.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.