Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons
Annons
Annons

Här kan ni följa Japanese Odyssey

I morgon tisdag går resan mot Japan och Tokyo. Cykeln och packväskorna är nerpackade i cykellådan så nu återstår bara att hoppas att den kommer fram och är hel när jag packar upp den. Jag landar onsdag förmiddag och har onsdagen och torsdagen på mig att packa upp, organisera transport av cykellådan till Osaka och uppleva Tokyo. Tidigt fredag morgon ska de som vill av de tävlande cykla en runda och sedan på kvällen väntar briefing och middag med alla 22 deltagare. Starten går 0500 lördag morgon i centrala Tokyo och förhoppningsvis innebär den tidiga starten att vi kan ta oss ut ur Tokyo hyfsat smidigt. Efter det väntar förhoppningsvis 12 fantastiska dagar av berg, vulkaner, landsbygd, städer, hav, sjöar och starka upplevelser.

14324120_1340537979304224_3502394704444121358_o

IMG_4933

 

Jag har skrivit om the Japanese Odyssey tidigare här på bloggen men här kommer en kortfattad sammanfattning:

  • Osupportat och solo. Inte tillåtet att ligga på rulle och inga depåer med mat och dryck. Man handlar mat där man vill och sover var och när man vill.
  • Maxtid 14 dygn, ingen tävling eller resultatlista.
  • Start i Tokyo, 11 kontroller som man får ta i valfri ordning med målgång i Osaka.
  • Min rutt är 2550 km och innehåller nästan 50000 höjdmeter och en del sightseeing. Kortast möjliga rutt borde vara knappt 2200 km.

map-x1

Vill man följa loppet så kommer här lite lämpliga kanaler för detta:

Randobloggen kommer inte uppdateras på drygt 3 veckor men förhoppningsvis kan jag erbjuda lite trevlig läsning och bilder när jag kommit hem igen.

Mot äventyret!

Daniel Johansson
Randobloggen fokuserar på långdistanscykling och cykeläventyr. Min förhoppning är att jag lyckas inspirera fler till att upptäcka hur roligt det är att cykla långt och länge. Cykling är så mycket mer än blodsmakande intervaller eller att cykla medurs runt en sjö. Jag är en heltidsarbetande tvåbarnsfar som tidigare tävlade i multisport men nu fokuserar på riktigt långa cykeltävlingar och cykeläventyr. Jag har bl.a. kört TCR två gånger. Nu laddar jag för fullt för French Divide och ett projekt där jag tänker cykla höghjuling runt Vättern.

Lämna en kommentar