Randobloggen
Svenska Cycling Plus
Randobloggen

Inför LLS 200k

Imorgon smäller det. Då startar randosäsongen för min del med La Lepra Stancas 200km Brevet. Det verkar som att vi kommer att bli mellan 6-7 cyklister som tillsammans eller i mindre grupper kommer cykla en riktigt fin runda. Väderprognosen säger att det ska bli från någon minusgrad på morgonen till någon plusgrad under dagen. Det snöade ordentligt i natt på höglandet men det mesta har smält bort så jag tror att det blir ganska bra förutsättningar. Det verkar inte bli någon nederbörd, vilket känns riktigt bra. Det är ju inte jättemysigt att cykla 20 mil i någon plusgrad och regn eller blötsnö. Vägbanorna är ganska blöta och det kan möjligen vara halt på förmiddagen. Jag kommer köra med vintercykeln, utrustad med dubbdäck och skärmar. Hoppas att övriga också har laddat med kompislappar och dubb.

IMG_3916

Rundan startar i Jönköping och går via Lekeryd till första stämplingen i Eksjö, därefter till Österbymo och vidare mot Tranås. Vägen mellan Österbymo och Tranås är ganska kuperad och slitsam. I Tranås blir det förmodligen ett något längre stopp med fika eller mat i någon form. Sedan cyklar vi till Ödeshög innan vi följer Vättern i sydlig riktning genom Gränna och tillbaka till Statoil Österängen.

IMG_4191

Det ska bli grymt kul att dra igång cykelåret 2016 på riktigt imorgon och jag lovar att bjuda på lite bilder på instagram under morgondagen och siktar på att skriva lite om rundan på söndag.

Trevlig helg på er.

Daniel Johansson
Randobloggen fokuserar på långdistanscykling och cykeläventyr. Min förhoppning är att jag lyckas inspirera fler till att upptäcka hur roligt det är att cykla långt och länge. Cykling är så mycket mer än blodsmakande intervaller eller att cykla medurs runt en sjö. Jag är en heltidsarbetande tvåbarnsfar som tidigare tävlade i multisport men nu fokuserar på riktigt långa cykeltävlingar och cykeläventyr. Jag har bl.a. kört TCR två gånger. Nu laddar jag för fullt för French Divide och ett projekt där jag tänker cykla höghjuling runt Vättern.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.