Randobloggen
Svenska Cycling Plus
Randobloggen

Inför Sweden Bike Expo

Nästa helg smäller det i huvudstaden. Sweden Bike Expo gästar Älvsjömässan från fredag till söndag. Det känns på förhand som det perfekta tillfället att spana in nyheter, klämma och känna på cyklar och prylar och kanske framförallt träffa roligt folk och lyssna på inspirerande föredrag och intervjuer. Att arrangören satsat på att få till ett späckat scenprogram tycker jag känns extra roligt och för min del så är det helt klart detta som känns mest spännande. Jag kommer inte missa Gary Fisher, Thor Hushovd och Maurizio Fondriest. Sedan ska jag försöka hinna med flera godbitar.

 

IMG_4188
Extremcyklist? Extremt roligt i alla fall att vara på samma uppslag som Gary Fisher.

Jag ska till mässan på fredag och lördag. Under fredagen så ska jag upp på stora scenen vid 1500 för att under en halvtimme berätta om och bli intervjuad om The Transcontinental Race. Efter det så kommer jag att finnas tillgänglig i TREK´s monter för att kunna svara på frågor, visa detaljer på min långfärdscykel eller bara snacka skit.

Lördagen tänkte jag fokusera på att strosa runt på mässan och lyssna på lite föredrag och intervjuer. Hoppas att vi ses …

Daniel Johansson
Randobloggen fokuserar på långdistanscykling och cykeläventyr. Min förhoppning är att jag lyckas inspirera fler till att upptäcka hur roligt det är att cykla långt och länge. Cykling är så mycket mer än blodsmakande intervaller eller att cykla medurs runt en sjö. Jag är en heltidsarbetande tvåbarnsfar som tidigare tävlade i multisport men nu fokuserar på riktigt långa cykeltävlingar och cykeläventyr. Jag har bl.a. kört Transcontinental Race två gånger och nu senast Morocco Bike Adventure.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.