Randobloggen
Svenska Cycling Plus
Randobloggen

Man cold

Då var det dags för årets första rejäla förkylning. Resten av familjen har varit sjuka och jag trodde nästan att jag skulle klara mig men icke. Febrig och förkyld blir det till att ta några dagars ofrivillig vila. Jag får passa på att fila lite på annat än just träningen de här dagarna istället.

Alldeles nyss vart jag intervjuad via telefon av en Belgiskt trendspaningsbyrå. De gjorde en undersökning på ultralöpare och ultracyklister i huvudsak syftande till textilutveckling och att försöka förstå hela grejen. Första gången under mina 42 år som jag fick känna mig trendig:) Det var en kul intervju under dryga timmen och jag har blivit lovad att få ta del av rapporten. Får se när den dyker upp och vad utfallet blir, kul att få vara med åtminstone och roligt vad några inlägg i sociala medier kan resultera i.

Nu i dagarna släpptes Speedvagens katalog för 2018. Har ni inte dreglat över deras cyklar och lackeringar tidigare kan jag varmt rekommendera att ni klickar er vidare här. Glöm inte haklappen bara och lås in kreditkortet. Hade jag bara haft lite mer pengar…

2018-speedvagen-road-guidebook-cover

Tjipp

Daniel Johansson
Randobloggen fokuserar på långdistanscykling och cykeläventyr. Min förhoppning är att jag lyckas inspirera fler till att upptäcka hur roligt det är att cykla långt och länge. Cykling är så mycket mer än blodsmakande intervaller eller att cykla medurs runt en sjö. Jag är en heltidsarbetande tvåbarnsfar som tidigare tävlade i multisport men nu fokuserar på riktigt långa cykeltävlingar och cykeläventyr. Jag har bl.a. kört TCR två gånger. Nu laddar jag för fullt för French Divide och ett projekt där jag tänker cykla höghjuling runt Vättern.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.