Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons
Annons
Annons

Mysträning med karta.

Jag har börjat komma igång lite igen efter Transatlantic Way. Jag känner mig fortfarande ganska seg och knäna är långt ifrån hundra men tillräckligt bra för lite lättare träning i alla fall.

Ett av mina favoritmyspass på sommaren är orienteringsklubben Nässjö OK´s naturpasset på cykel. Det är en fotoorientering där man skall para ihop ett litet fotografi med en kontrollpunkt på kartan. I år är det 40 kontroller väster om Nässjö och jag har nu 10 kontroller kvar att avnjuta.

IMG_5771 IMG_5772

IMG_5762

IMG_5767

IMG_5770

Man kan köra det här som intervaller och köra på hårt mellan kontrollerna eller kan man ju se det som en typ av återhämtningspass. För min del så har det i år blivit det senare. Jag behöver bara komma ut och rulla och då kan man ju passa på att se lite nya vägar och platser.

IMG_5769

Vissa av kontrollerna kan vara lite kluriga och det kan ta lång tid att lista ut vilken bild det är. Fotografierna är ju dessutom tagna för ett ganska bra tag sedan så mycket kan ha ändrat sig sedan de togs. Idag blev det 10 kontroller på morgonen. Barnen satt och mös i soffan framför sommarlov på tv och jag satt och mös på sadeln med kartstället och naturen som underhållning.

IMG_5763 IMG_5765 IMG_5766

Jag har föresten dragit igång planeringen på allvar inför The Japanese Odyssey i September. Ruttplanering pågår för fullt och logistiken kring resan börjar så smått att ordna upp sig på ett mycket bra sätt. Jag blev via sociala medier erbjuden boende i Tokyo de tre nätterna innan start hemma hos en Svensk cyklist. Igår fick jag kontakt med en cykelbutik i Osaka som var villiga att ta emot min cykellåda så att jag kan hämta den där när jag gått i mål, knappa 2 veckor senare. Min plan är att skicka lådan med mitt handbagage och mina reskläder från Tokyo till cykelbutiken med bussgods. Det kommer bli grymt bra om det funkar för då slipper jag leta cykelkartong och köpa nya kläder i Osaka. Hade jag haft en större reskassa skulle jag gärna tagit med en cykel till hem från butiken hütte8 för de ser ut att ha riktigt fina grejer.

Daniel Johansson
Randobloggen fokuserar på långdistanscykling och cykeläventyr. Min förhoppning är att jag lyckas inspirera fler till att upptäcka hur roligt det är att cykla långt och länge. Cykling är så mycket mer än blodsmakande intervaller eller att cykla medurs runt en sjö. Jag är en heltidsarbetande tvåbarnsfar som tidigare tävlade i multisport men nu fokuserar på riktigt långa cykeltävlingar och cykeläventyr. Jag har bl.a. kört TCR två gånger. Nu laddar jag för fullt för French Divide och ett projekt där jag tänker cykla höghjuling runt Vättern.

Lämna en kommentar