Randobloggen
Svenska Cycling Plus
Randobloggen

Ny chans att bli randonneur på söndag

Nu finns det en ny möjlighet för alla er som vill prova på randonneurcykling eller för den delen vill få till ett bra distanspass inför t.ex. Vätternrundan. På söndag morgon klockan 0700 under cykelklubben La Lepre Stancas vingar rullar vi från Circle K på Österängen i Jönköping ut på en 20-mila runda. Upplägget är som sig bör enkelt och inbjudande. Anmälan görs senast torsdag enligt anvisningar på den här länken, betala 100kr (150) om du vill ha medalj, infinn dig på startplatsen med en cykel i tillräckligt bra skick för att klara 20 mil, lite energi, kläder, reservdelar och verktyg för de vanligaste haverierna, gps, mobiltelefon, vägnötter eller karta för att hitta runt den bestämda rutten och sedan kör vi. Det är en ny runda som jag tror blir väldigt fin med stämplingar i Bellö och Sävsjö, underlaget är varierande och det blir en del grus på banvallen mellan Vetlanda och Sävsjö men den var riktigt fin när jag cyklade där för några veckor sedan så absolut ingenting att oroa sig för.

Jag hoppas ni tar chansen och har ni frågor kring randonneurcykling så tveka inte att höra av er antingen här eller via DM på Instagram @cykeldanne så lovar jag att försöka svara.

Hoppas vi ses!

Daniel Johansson
Randobloggen fokuserar på långdistanscykling och cykeläventyr. Min förhoppning är att jag lyckas inspirera fler till att upptäcka hur roligt det är att cykla långt och länge. Cykling är så mycket mer än blodsmakande intervaller eller att cykla medurs runt en sjö. Jag är en heltidsarbetande tvåbarnsfar som tidigare tävlade i multisport men nu fokuserar på riktigt långa cykeltävlingar och cykeläventyr. Jag har bl.a. kört TCR två gånger. Nu laddar jag för fullt för French Divide och ett projekt där jag tänker cykla höghjuling runt Vättern.

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.