Randobloggen
Svenska Cycling Plus
Randobloggen

Nya brillor och lite ideér för 2019

Någon gång i somras var jag med i en instagramtävling på @kitgrid där man kunde vinna ett par feta Peter Sagan brillor från 100%. Jag skrev en kommentar och råkade för omväxlings skull vinna tävlingen. Förra veckan, efter att ha behövt fråga mannen bakom @kitgrid ett flertal gånger, dök det så upp en avi med en tusenlapp i moms & tullavgifter i brevlådan. Lite trist ändå att vinna och sedan behöva pröjsa för att få ut vinsten men, men.

Riktigt sköna är de i alla fall. Körde en 9 mil lång runda i söndags i varierade ljusförhållanden och de funkar riktigt bra. Täcker stor del av ansiktet, immade inte nämnvärt och känns som att de kan bli nya favoritbrillor, titta bara så glad man kan bli av ett par nya glas.

Annars funderas det mest på vad det ska bli av cykelåret 2019. Jag har planer på att köra något självsupportat race, vilket har jag dock inte bestämt ännu. Har lite funderingar på ett nytt lopp i Marocko eller kanske Bikepacking Trans Germany, vi får se helt enkelt.

Utöver det planerar jag för en rejäl utmaning på höghjulingen. Tanken är att cykla ca. 100 mil från Köpenhamn till Helsingborg och sedan via Kattegattleden till Göteborg och därefter vidare till Stockholm och samtidigt försöka samla in pengar till lämpligt välgörande ändamål. Ingen följebil men förhoppningsvis ganska lite packning och boende inomhus. Jag har börjat sondera terrängen efter samarbetspartners men allt är i sin linda ännu. Det borde kunna bli ett riktigt kul projekt.

Sedan finns det lite mer lösa planer men det får vi ta längre fram, först ska det ju cyklas runt den där sjön igen i mellandagarna och kanske 500km så man får ännu ett tygmärke.

Pang På!

Daniel Johansson
Randobloggen fokuserar på långdistanscykling och cykeläventyr. Min förhoppning är att jag lyckas inspirera fler till att upptäcka hur roligt det är att cykla långt och länge. Cykling är så mycket mer än blodsmakande intervaller eller att cykla medurs runt en sjö. Jag är en heltidsarbetande tvåbarnsfar som tidigare tävlade i multisport men nu fokuserar på riktigt långa cykeltävlingar och cykeläventyr. Jag har bl.a. kört TCR två gånger. Nu laddar jag för fullt för French Divide och ett projekt där jag tänker cykla höghjuling runt Vättern.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.