Randobloggen
Svenska Cycling Plus
Randobloggen

Nya handgjorda cykelkepsar

Jag gillar cykelkepsar. Dels tycker jag att de är snygga och sedan är de ju sjukt praktiska när man cyklar också. De värmer när det är lite svalt, samlar upp svetten när det är varmt, skuggar solen när man har solen i ögonen och enligt Anders Adamssons fantastiska historier under Tour de France kan man ju även bajsa i kepsen om det kniper på tävling.

Jag gillar även småskaligt hantverk och blev så klart tvungen att försöka handla några kepsar när jag upptäckte @piegata på instagram. Det är en tjej i Stockholm som syr upp kepsar efter överenskommelse.

IMG_4149

Jag beställde 3 kepsar i olika färger och samtliga med RANDOBLOGGEN tryckt på. Den ena i klubben La Lepra Stancas svarta och rosa färg, en med smålands färger och den tredje fick Alessandra fria händer att välja färger till.  Sjukt fina tycker jag och det känns som att kvaliteten är riktigt bra. Det ska bli riktigt kul att slita på dem när det bara blir lite varmare.

IMG_4150 IMG_4151

Tjipp

Daniel Johansson
Randobloggen fokuserar på långdistanscykling och cykeläventyr. Min förhoppning är att jag lyckas inspirera fler till att upptäcka hur roligt det är att cykla långt och länge. Cykling är så mycket mer än blodsmakande intervaller eller att cykla medurs runt en sjö. Jag är en heltidsarbetande tvåbarnsfar som tidigare tävlade i multisport men nu fokuserar på riktigt långa cykeltävlingar och cykeläventyr. Jag har bl.a. kört TCR två gånger. Nu laddar jag för fullt för French Divide och ett projekt där jag tänker cykla höghjuling runt Vättern.

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.