Randobloggen
Svenska Cycling Plus
Randobloggen

Packat och klart

Då var de sista förberedelserna gjorda inför #120milpåhöghjuling. Cykeln är fixad, jag har bytt eker, justerat sadeln, laddat alla batterier och packat väskorna. Allt känns tillräckligt färdigt och jag är redo att dra ut på äventyr. Som vanligt så känns det skönt att alla förberedelser nu är klara och bara den roliga cyklingen återstår. Folk har varit fantastiska och jag kommer skippa campingprylar. Ska bli skönt främst för att jag kan cykla med mindre packning i ryggsäcken och spara rygg, axlar och rumpa. Jag kommer sova hos gamla och nya vänner och några som jag aldrig träffat tidigare som erbjudit sovplats. Fantastiskt vad snälla alla är och jag ser fram emot roliga möten.

Foto: Lina Karna Kippel

Insamlingen har tuggat igång och är innan jag börjar cykla uppe i över 4000kr, hjälps vi bara åt att sprida informationen ska det nog gå att nå målet på 25000kr. Ni hittar insamlingen här.

Jag provkörde trackingen på väg hem från Varberg och allt verkar funka precis som det ska. Vill ni följa min position så hittar ni den här.

Under själva äventyret så kommer jag inte att uppdatera bloggen utan istället använda instagram och facebook där ni hittar mig som cykeldanne. Där kommer det hända lite roliga saker bl.a. har jag några auktioner på gång som ni säkerligen inte vill missa.

Som avslutning på det här inlägget så lovade jag ju tidigare att gå igenom vad jag packar med mig.

På kroppen: Skorna är ett par Five10 vandrings/klätterskor med en jättebra sula för cykling. Hjälm POC Octal, Billiga solglasögon inköpta i Kroatien, cykelbyxor 7Mesh Mk3 Bibs, cykelshorts 7Mesh Farside shorts, cykeltröja 7Mesh Ashlu, strumpor 7Mesh, undertröja Rapha Brevet, Arm- och Knävärmare Rapha Merino, cykelkeps från Standard Highwheels.

Cykeln med sadelväska från Swift Industries och en 8L dryga. På styret har jag en GoPro och en Garmin Etrex30.

I Drybagen: Shorts Rapha, /Mesh Desperado Merino Henley, mössa Rapha, T-shirt, kalsonger, Regnbyxor och regnjacka från Salomon, extra strumpor /Mesh, jacka 7Mesh Freeflow Jacket, handskar långfingrade från Hestra.

Innehållet i sadelväskan. Verktygspåse från Rockgeist, liten Drybag och 2 st Voilestraps.

Verktygspåsen: Batterier till GPS-en, litet verktygskit med sax, pincett, fil m.m. 5mm insexnyckel, liten skiftnyckel, pannlampa, lås, eltejp, spork, 2 st ekrar till bakhjulet, dram och baklyse, fast nyckel och några buntband.

Liten dryga för elektroniken: Powerbank, usb-minne med presentationen till Cykelturveckan, hjälmlampa Exposure Joystick, batteri till GoPro, samt kablar till telefon, gps, GoPro, powerbank och kamera.

Ryggsäcken med handduk, badbyxor, sandaler, Spot-tracker, kamera, bröstsele till GoPro och lite hygienartiklar.

Det var nog allt tror jag. Jag kommer ju cykla i områden där det mesta finns att köpa så jag är inte speciellt orolig för att ha glömt något. Nu kör vi!

#levförfan

Daniel Johansson
Randobloggen fokuserar på långdistanscykling och cykeläventyr. Min förhoppning är att jag lyckas inspirera fler till att upptäcka hur roligt det är att cykla långt och länge. Cykling är så mycket mer än blodsmakande intervaller eller att cykla medurs runt en sjö. Jag är en heltidsarbetande tvåbarnsfar som tidigare tävlade i multisport men nu fokuserar på riktigt långa cykeltävlingar och cykeläventyr. Jag har bl.a. kört Transcontinental Race två gånger och nu senast Morocco Bike Adventure.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.