Randobloggen
Svenska Cycling Plus
Randobloggen

Stanca Solstice Campout

Snart dags att lasta cykeln eller ryggsäcken. Midsommardagen bjuder traditionsenligt på övernattningstur med cykel. Swift Industries har kört Swift Solstice Bike Overnight i några år nu. Förra året körde jag och Marcus en övernattningstur och i år tänkte vi att det skulle vara kul om några fler ville haka på.

Planen är enkel. Vi samlas midsommardagen (alltså lördagen 22/6) kl.16.00 på Circle K, Österängen, Jönköping. Alla tar med cykel, mat, dryck och prylar för att överleva en natt ute. Sedan cyklar vi lugnt och fint knappt 5 mil till Vikskvarn där vi slår läger. Där finns både en liten stuga, ett vindskydd och gott om skog för tält, tarpar, hängmattor m.m. Väl framme hoppas vi på skönt häng, lägereld och några timmars sömn innan frukost och några mils cykling tillbaka. Cyklingen är inte särskilt avancerad utan det går i princip bra med vilken cykel som helst.

Hoppas ni är sugna på att hänga med. Lite mer info finns här, där ni bl.a. kan hitta den tänkta rutten. Skriv gärna om ni kommer antingen som kommentar här på bloggen eller på annat lämpligt sätt.

Daniel Johansson
Randobloggen fokuserar på långdistanscykling och cykeläventyr. Min förhoppning är att jag lyckas inspirera fler till att upptäcka hur roligt det är att cykla långt och länge. Cykling är så mycket mer än blodsmakande intervaller eller att cykla medurs runt en sjö. Jag är en heltidsarbetande tvåbarnsfar som tidigare tävlade i multisport men nu fokuserar på riktigt långa cykeltävlingar och cykeläventyr. Jag har bl.a. kört Transcontinental Race två gånger och nu senast Morocco Bike Adventure.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.