Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons
Annons
Annons

Tankar om Randobloggen

Jag har funderat lite på vad jag skall skriva om på den här lilla bloggen. En blogg om långa cykelturer, cyklar och äventyr är utgångspunkten. Jag vill ju att det skall vara intressant såväl för de som redan upptäckt långdistanscykling som för de som precis börjat cykla. Jag hoppas ju dessutom att jag ska kunna inspirera någon eller några till att prova randonneurcykling eller långa turer på egen hand. Vad skall jag då skriva om?

LSS 400k
På väg österut under La Lepra Stancas 400 km brevet.

 

  • Jag tänker skriva om randonneurcykling i allmänhet och mina upplevelser från olika lopp i synnerhet.
  • Jag tänker skriva om bikepacking och osupportade långa cykeltävlingar.
  • Träning och förberedelser blir självklara ämnen.
  • Prylar, prylar, prylar. Cykling är ju en prylsport så det här blir väl svårt att undvika. Här tänker jag att jag kan skriva om allt från cyklar till kläder, packväskor och övrigt som gör cyklandet enklare och roligare.
  • Mat och energi under långlopp.
  • Mentala utmaningar och strategier vid långa utmaningar.
  • Sömn under långa race.
  • Cykeläventyr utan tidtagning och tävlingsinslag.
  • Jag uppskattar det mesta på två hjul och utan motor så det blir säkert inlägg även om MTB, cyclocross och annat roligt.
  • Fika är väl inte heller omöjligt att skriva lite om.
SuperSix och hängmatta
Vardagsäventyr

 

Jag hoppas självklart att ni som läsare bidrar med förslag på ämnen, frågor, tips på härliga cykelupplevelser m.m. så att bloggen blir intressant.

Eftersom mitt cyklande nu under vintern mest består av pendlingscykling (5 mil om dagen, 3 dagar i veckan) och distanspass på helgerna så kommer mina närmaste inlägg ägnas åt att summera mitt cykelår 2015.

Som avslutning på detta inlägg så tänkte jag att det kunde passa med en liten film som jag och min wingman Håkan gjorde inför min hittills häftigaste cykelupplevelse.

På återseende

Daniel Johansson
Randobloggen fokuserar på långdistanscykling och cykeläventyr. Min förhoppning är att jag lyckas inspirera fler till att upptäcka hur roligt det är att cykla långt och länge. Cykling är så mycket mer än blodsmakande intervaller eller att cykla medurs runt en sjö. Jag är en heltidsarbetande tvåbarnsfar som tidigare tävlade i multisport men nu fokuserar på riktigt långa cykeltävlingar och cykeläventyr. Jag har bl.a. kört TCR två gånger. Nu laddar jag för fullt för French Divide och ett projekt där jag tänker cykla höghjuling runt Vättern.

Lämna en kommentar